Welkom in het nieuwe voetbalseizoen 2016 - 2017

donderdag 04 augustus 2016

De vakanties zijn bijna achter de rug en het nieuwe voetbalseizoen 2016 - 2017 staat weer voor de deur. Ja, lekker weer de groene wei in, samen weer ballen en gezellig met elkaar over van alles en nog wat praten. "Hoe was je vakantie; heb je mooi weer gehad; ben je ver weggeweest; ik heb wel zin in voetballen; ik ben zo stijf, niet voorruit te branden; ga je mee wat drinken in de kantine." Ja hoor we zijn weer op het sportpark de Molenbeek en maken er met elkaar een mooi seizoen van!Tijdens onze vakantie heeft de onderhoudsploeg de accommodatie weer tip top gemaakt, de vloeren glanzen, de tegels aan de douches glimmen, de ramen zijn weer gelapt, de bar is weer gevuld, de velden liggen er weer grandioos bij. Dames en heren hartstikke bedankt!

Ook zelf heb ik niet stil gezeten, ik ben namelijk tijdens de vakantie vanuit Hoorn naar Kolthoorn verhuisd. Een droom is voor ons in vervulling gegaan, een verbouwd boerderijtje met een stukje grond voor de paarden. Ook heb ik nog een paar zaken voor de voetbal mogen doen, waaronder een stukje schrijven voor de presentatiegids van Sportvereniging Dedemsvaart, waar ons 1e elftal mee in de competitie voetbalt, overlegd met de gemeente Heerde over het accommodatie en sportbeleid nota en met de Skeelervereniging en de gemeente Heerde over een tent ons 3e veld thv de Europese kampioenschappen skeeleren.

Afgelopen zondag ben ik bij de eerste training van ons 1ste elftal eweest. Bardy Verhoef is als nieuwe hoofdtrainer samen met Eric Smit als assistent-trainer, 1e elftal gestart. Ik wens beiden veel succes dit seizoen. Zoals jullie hebben gezien of gehoord zijn wij met het 1e elftal in de competitie afdeling Noord ingedeeld. Evenals SV Epe hebben wij bij de KNVB bezwaar hier tegen ingediend echter zonder resultaat. We zijn dus langer onderweg om de uitwedstrijden van ons 1e elftallen te zien, maar zou Johan Cruijff zeggen: "Ieder nadeel heeft een voordeel." Een geheel nieuwe competitie met voor de meeste vreemde voetbalverenigingen. Dus is zou zeggen om vooral bij de thuiswedstrijden te komen kijken. De competitie begint voor het 1e elftal thuis op zondag 4 september 2016 tegen Zwolle. Voordien hebben we op donderdag11 augustus en zaterdag 13 augustus 2016 nog ons Molenbeektoernooi. Voor nadere informatie zie onze website www.vvheerde.nl Ook de andere trainers en begeleiders van de overige elftallen wens ik veel succes en voetbalplezier toe.

Zo langzamerhand starten we alle voorbereidingen weer op, trainingen beginnen, het jeugd- en algemeen bestuur zijn weer gestart met vergaderen. De planning voor de kantine wordt georganiseerd. We gaan weer starten voor een nieuw voetbalseizoen. Ik wens jullie allen een sportief en gezellig voetbalseizoen 2016 - 2017.

met vriendelijke groet,

Henk Kanter.