Meiden onder 15 verliezen twee bekerwedstrijden

dinsdag 30 augustus 2016

Het meidenteam onder de 15 is dit jaar nieuw in de competitie en met tot nu toe 12 meiden zal het een hele kluif worden. Hopen dat er nog een paar meiden bijkomen. De meeste meiden zijn 1e jaars, terwijl 3 meiden nog met de meiden onder de 13 mogen voetballen. Maar het plezier staat voorop en dat is zeker aanwezig op de trainingen en tijdens de eerste wedstrijden. De trainingen staan onder leiding van Ronald Cornelissen en leider tijdens de wedstrijden is Jaap de Ruiter.

De eerste bekerwedstrijd tegen Wijhe ’92 ging thuis met 1-8 verloren. De eretreffer werd gescoord door Elmira. De tweede bekerwedstrijd was afgelopen zaterdag uit tegen VIOS Vaassen. Op deze warme zaterdag begonnen de meiden nog goed aan de wedstrijd en werkte de buitenspelval uitstekend. Maar al snel was duidelijk dat VIOS een maatje te groot was met veel meiden die voor het tweede jaar in dit team zitten. Heerde hield een kwartier stand, maar daarna ging het snel met de doelpunten en stond Heerde bij de rust met 7-0 achter. In de eerste helft was er pech voor Sabine die met een spierblessure uitviel, zodat de meiden zonder wissel verder moesten. En zelfs nog even met 10 meiden moesten voetballen. De tweede helft was hetzelfde spelbeeld en de wedstrijd eindigde in 14-0 voor VIOS. Maar de meiden bleven ervoor vechten en bijna werd er nog een eretreffer gemaakt. Zaterdag aanstaande spelen de meiden thuis tegen SVO VVZ MO15-2 uit Zwolle om 11:15 uur. Kom naar sportpark Molenbeek en moedig onze meiden aan, ze verdienen het.