Heerde 1 maakt zich op voor start competitie!

donderdag 01 september 2016

Aankomende zondag 4 september is het zover. De start van de competitie voor Heerde 1 tegen sv Zwolle 1 in de 3e klasse D regio noord.

Hieronder een korte terugblik van onze voorbereiding.
Op 31 juli zijn wij begonnen met de voorbereiding voor dit nieuwe seizoen met een trainingsdag. Op ons mooie hoofdveld werd na de vakantie kort bijgepraat met elkaar. Na een ochtendtraining, een prima verzorgde lunch en een middagtraining zat de dag erop. Een nuttige dag waarin tussen de sessies door ook met elkaar over de speelwijze is gesproken.

Na 4 trainingen begonnen we aan ons eigen Molenbeek-toernooi met een wedstrijd tegen VEVO 1. Na een prima 3-0 overwinning stond op de zaterdag de wedstrijd WWNA 1 op het programma. Ook deze wedstrijd werd afgesloten met een prima 5-0 overwinning. Timo nam de beker in ontvangst en bedankte de deelnemende teams en toeschouwers. Een prima begin!
Na een nieuwe trainingsweek stond op 21 augustus onze 1e bekerwedstrijd op het programma tegen sv Zwolle 1, tevens onze tegenstander van aankomende zondag. Deze wedstrijd is geeindigd zoals die begon, 0-0. Na dit resultaat werd er die dinsdag aangetreden tegen ’s Heerenbroek 1, deze wedstrijd werd afgesloten met een 5-2 eindstand. Op zaterdag 27 augustus stond de wedstrijd tegen Hattem 1 op het programma. Een mooi moment voor drie B-spelers (en de ouders) die hun debuut mochten maken. Rico Vos, Daan Niemeijer en Dion van Velzen kregen speelminuten in het vlaggenschip van Heerde en voerden dit prima uit. Dion bekroonde zijn debuut met de laatste goal van de wedstrijd. Een 5-3 overwinning was het gevolg. Hierdoor zijn wij poulewinnaar geworden en zijn hierdoor een ronde verder en plaatsen ons voor de knock-out fase. De tegenstander zal binnenkort bekend worden.

De voorbereiding werd op 28 augustus afgesloten bij de club met een barbecue samen met de 2e selectie. Een voorbereiding waarin 4x is gewonnen en 1x is gelijk gespeeld.

Als trainer ben ik ontzettend enthousiast. De jongens maken stappen, op conditioneel en op voetbalgebied. Daarnaast ben ik ontzettend blij met de staf er omheen. Er wordt goed met elkaar overlegd en de sfeer is goed!

Aankomende zondag zullen we onze mouwen opstropen en er volle bak voor gaan om de 3 punten in Heerde te houden. Wij, de 1e selectie en staf, nodigen u allen uit om ons te ondersteunen bij onze 1e thuiswedstrijd dit seizoen. Aanvang 14:00u!

Met een vriendelijke sportgroet,

De trainert