Heerde B1 wint ook tweede bekerwedstrijd met 7-0 van Berkum B3

maandag 05 september 2016

De geelzwarten begonnen goed met veel kansen,alleen gingen ze er maar niet in.
Maar toen kwam Rico in actie met een solo van achteruit de defensie en maakte de 1-0 voor Heerde. Daarna maakte Stijn de 2-0 op een mooie bal van Jaro.

En weer had Dion te maken met een speler die zijn shirt wilde testen en er kwam een scheur in.(Dion mopperde natuurlijk niet)
We gingen rusten met de voorsprong van 2-0, Edwin en Jan hadden een nieuwe methode, ze hadden een muziekbox van Richard om de jongens op te peppen. Onze trainerts zette een mooi stukkie muziek op van: Alle mooie meiden.
En de jongens gingen super gemotiveerd de tweede helft in.
Michel en Sobhan kwamen in de ploeg en we gingen super van start.
Michel maakte de 3-0 en Dion met een afstandschot de 4-0.
Ook Tom maakte een doelpunt met een mooie schuiver 5-0, Tobias de 6-0.
En het slotakkoord was voor Sobhan, snoeihard in geschoten 7-0.

Wil Jelle onze keeper een compliment maken, goed de nul gehouden en als je wat moet doen sta je er. Hetzelfde geldt voor de achterhoede, iedereen goed gewerkt. En dan te bedenken dat er bij Berkum een boel andere spelers in zaten omdat het andere B vrij was. Verleden jaar koste ons dat vaak de overwinning maar nu niet. We hebben in de twee wedstrijden voor de beker 6 punten en 23 doelpunten voor, en nul tegen. Prima prestatie! Volgende week uit naar Berkum, het begin van de competitie.
Groet van uw verslaggever D.v.V.