Voorbereiding VV Heerde D2 succesvol afgerond

maandag 05 september 2016

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, de competitie start volgende week zaterdag en het team staat er goed voor. Als voorbereiding op het nieuwe seizoen is goed, veel en intensief getraind. Inmiddels zijn we drie weken onderweg, met twee wekelijks een training met veel variatie en een wedstrijd op zaterdag, De trainingen waren zwaar en leuk, zwemmen op het Heerderstrand, loop en techniektraining met Ellen en natuurlijk veel voetballen. De eerste wedstrijd begon een beetje stroef met een kleine nederlaag tegen OWIOS, de tweede wedstrijd was niet best tegen SVI en de derde wedstrijd tegen DOS Kampen was zoals Heerde graag speelt, met hard werken winnen. Eindstand 6 -2 voor VV Heerde. Met vertrouwen is de voorbereiding afgesloten en zijn de jongens en meiden aardig op weg een goed team te worden. Heel veel succes.