Weetjes en watjes

vrijdag 09 september 2016

Kantinebeheer:
Jan Jansen heeft aangegeven dat hij met ingang van het nieuwe seizoen niet meer het kantinebeheer zal doen. Jan zal het bestuur wel als adviseur blijven ondersteunen. Samen met onze vrijwilligers heeft Jan gezorgd voor een goedlopende kantine, vanuit het financiële oogpunt erg belangrijk is voor onze vereniging, Jan hartelijk dank.
Per ingang van het nieuwe seizoen wordt het financiële gedeelte van de kantine opgepakt door Herman van Asselt.
Bardiensten planning Harry Vinke, tevens zal Harry het algemene aanspreekpunt kantine zijn.

Activiteitenagenda:
Alle activiteiten die buiten de reguliere voetbalcompetitie worden georganiseerd, zetten wij op een activiteitenagenda. Dit om dubbele afspraken / evenementen te voorkomen, iedereen weet wat er voor activiteiten binnen onze club worden georganiseerd. Het bestuur is op de hoogte en de organisatie rondom het kantine / sportpark worden geregeld.
Vincent (vincentlagendijk@hotmail.com 0648209164) zal de activiteitenagenda beheren en publiceren op de website van VV Heerde. Dus heb je activiteiten, wil je iets organiseren, neem met Vincent contact op, dit om een teleurstelling te voorkomen.

Uitwedstrijden 1e elftal en vervoer supporters
Zoals bekend is ons 1ste elftal in de competitie van de afdeling Noord ingedeeld. Voor de uitwedstrijden moeten we hierdoor veel kilometers rijden. Daartegen is het bestuur in beroep gegaan echter zonder gewenst resultaat. Zowel praktisch als om veiligheidsreden heeft het bestuur besloten om een touringcar bij Vitours te huren. Voor €10,00 per uitwedstrijd kun je als supporters samen met het 1ste elftal en begeleiders met de touringcar meerijden. Daarbij geldt zolang er plaats is in de bus. Voor het programma en de vertrektijden zie onze website, www.vvheerde.nl

Geen alcohol onder de 18 jaar
Wettelijk is bepaald dat wij als vereniging geen alcohol mogen schenken aan jongeren beneden 18 jaar. Daarbij zijn wij verplicht als getwijfeld wordt aan de leeftijd, om een identiteitsbewijs van de klant te vragen. Kan men dit niet ter inzage geven, dan wordt er aan deze persoon geen alcohol verstrekt. In juni 2016 hebben wij controle gehad, aan de hand van een zogenaamde mysterie gast. Er werd bij vv Heerde niet om een ID-bewijs gevraagd. Deze controle werd uit gevoerd in opdracht van de Gemeente Heerde. Inmiddels hebben wij een brief ontvangen van de Gemeente Heerde waarin gesteld wordt dat er alcohol verstrekt is aan een mystery-gast zonder dat er hem om een ID gevraagd is. Hiermee heeft vv Heerde dus een overtreding begaan waarvoor vv Heerde een waarschuwing krijgt. Bij een volgende overtreding zal er een sanctie opgelegd worden bestaande uit schorsing van onze drank en horeca vergunning van een periode van 4 weken.

Wilt u als ouder ook aan uw zoon of dochter meegeven dat zij beneden de 18 jaar aan ons barpersoneel niet om alcoholhoudendrank vragen.

Vrijwilligers:
Onze vereniging is afhankelijk van vrijwilligers die zich inzetten zodat de leden hun hobby voetballen kunnen uitoefenen. We hebben als vereniging veel vrijwilligers en ook veel vrijwilligers nodig. Op aller gebied zijn we binnen onze vereniging van u als vrijwilliger afhankelijk om jezelf en een ander het voetbalplezier te geven. Vrijwilliger kun je zijn op het sportpark, maar ook vanuit huis. We zoeken dringend vrijwilligers voor de bar, algemeen of jeugdbestuur, communicatie (PR-commissie / clubblad), beheer van het tenueplan. Help ons uit de zorgen en meld je als vrijwilliger aan, het geeft veel voldoening om voor jezelf, je kind of een ander iets als vrijwilliger te doen! Voor verdere informatie kun je bij de secretaris Karin Bronsink (tel. 06-50983108 of voorzitter Henk Kanter tel. 06 211 59 620) terecht.