Heerde JO17-2GD (B2) verliest éérste competitie duel

maandag 12 september 2016

Na een wat moeizaam verlopen beker programma diende de eerste echte competitiewedstrijd aan en wel tegen onze buurtjes van de Eeuwlandseweg. De mannen van trainer/coach Bennie hadden er zin in en waren er ook helemaal klaar voor. Na 5 minuutjes voetballen zou je dit niet zeggen want het was al in een mum van tijd 2-0 voor de blauw-witten. Gelukkig wist Heerde in verloop van de eerste helft zich het slaap uit de ogen te wrijven. Er werd daarna onder leiding van laatste man Maurits goed verdedigd maar gek genoeg kreeg SEH toch de mogelijkheid om de score uit te breiden en stond het bij rust 1-4. Naarmate de tweede helft vorderde kwam er duidelijk meer evenwicht in de wedstrijd. Ook kwam Heerde steeds vaker met leuke combinaties voor het doel van de tegenstander waar de buitengewoon goede keeper jammer genoeg een flinke sta in de weg was. Na de laatste drink pauze werd er nog één keer gescoord en eindigde het duel in 6-1.

Komende zaterdag speelt Heerde JO17-2GD (B2) om 12.30 uur thuis tegen ZAC JO17-3 (B3). Zal ZAC dan zijn eerste winstpunten mee kunnen meenemen? Kom het zien op sportpark Molenbeek. Graag tot dan.