Heerde B2 een wedstrijd met twee gezichten

maandag 19 september 2016

Een prima begin kreeg naar mate de eerste helft vorderde helaas geen gevolg. De tegenstander uit Zwolle voelde dat Heerde wat te voorzichtig de duels in ging en profiteerde op slag van rust met een van richting verandert schot. Na rust kreeg Heerde meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in een doelpunt van Marc die knap wegdraaide na goed aangeven van Gerdie. ZAC wist even daarvoor ook het net te vinden zodat we met een 1-2 achterstand naar het eind van het duel gingen. Alles of niets klonk het van de zijkant en ZAC leek last te krijgen van vermoeidheid. Heerde drong aan en bijna was daar de gelijkmaker maar het slotoffensief bracht niet het gewenste resultaat. Sterker nog het was ZAC die de eindstand op 1-3 zette. Hierdoor kregen de hardwerkende mannen van Bennie te weinig.

Volgende week speelt Heerde JO17-2Gd om 10.00 uur uit in Elburg tegen ESC JO17-2 graag tot dan.