Heerde B1 wint thuiswedstrijd met 12 -0 van WVF B2

maandag 19 september 2016

We moesten de tweede competitie aantreden tegen WVF B2. We hadden wat blessures; Rico heeft zijn sleutelbeen gekneusd, Gerrit zijn enkel en Menno die terugkomt van een liesblessure. Dus er moest wat aangepast worden, Dion en Jorni achterin met Jorrik en aan de andere kant Tom.
We begonnen sterk en het was Michel die de 1-0 maakte voor de geel zwarten. We kregen een corner en die werd prima binnen geknikt door Stijn 2-0, Daan maakte de 3-0 en 4-0, Michel de 5-0.
En zo gingen we de rust in, Edwin en Jan hielden de bekende peptalk. Ze gaven ze mee dat ze moesten blijven spelen en combinaties blijven maken.
De tweede helft kwam Mark Lokhorst in de ploeg en Menno die terugkomt van een liesblessure.
De jongens hadden goed geluisterd naar de trainerts (die van Rorieje en van Huffeln, aah die woont bie de Panda ie weetn wa)
Het werd door Stijn 6-0, Sobhan 7-0, en toen begon de Tobias show 8-0 en 9-0, Sobhan 10-0 en wederom Tobias 11-0 en 12-0 en dit werd tevens de eindstand.
We staan nu op doelgemiddelde bovenaan. Volgende week de derby tegen onze buurman SEH, hoop op een leuke en vooral sportieve wedstrijd. Complimenten voor Jelle en de achterhoede, goed de nul gehouden jongens.
Beide trainerts wederom luid toeterend door de rotonde in geel zwarte eend.
Groet van uw razende reporter D.v.V.