Heerde B1 wint derby van SEH B1 met 6-0

maandag 26 september 2016

De geelzwarte brigade begon met een lekker ontbijt op ons sportpark Molenbeek met de beide trainerts Edwin en Jan.
Voor de derby waren we toch een beetje zenuwachtig (Jan onze trainert had stiekum bie de kruudvat Valdispert Stress op a haalt)
Daardoor begonnen beide trainerts mooi relaxt aan de derby. (Zie vieln nog net nie umme)
De ploeg uit Heerde begon met Gerrit, Menno en Dion op de bank, allemaal met kleine blessures of pijntjes.

We begonnen een beetje onrustig en SEH kreeg zelf wat kansjes voor de goal.
Maar via een snelle uitval werd het 1-0 door Sobhan Herawi. (a ie weatn wa, hef bie de buurn a voetbalt, dut 't goed bie ons)
Daarna volgde een aanval die via Daan bij Stijn kwam en die schoot de 2-0 er in.
Jelle kwam nog in botsing met een speler van SEH maar kon gelukkig verder.
Toen werd het Sobhan time, onze super DJ kan niet alleen goed draaien, maar ook scoren. Hij maakte de 3-0 met een prima schot, daarna de 4-0 en de 5-0 en ook via een mooie actie van Michel de 6-0 ,vijf keer scoren in 1 helft. (Dan heb ie die brommert oak wa verdient)
Met 6-0 gingen we rusten, Edwin en Jan in de hangmat.

De bekende peptalk waren ze vergeten, (zie dachen das vaste niet neudig) en zo gingen we de tweede helft in.
Ik moet zeggen SEH had het de tweede helft beter staan en wij waren niet meer scherp, we moesten veel wisselen, Michel kramp in beide benen en Gerrit en Menno die uitvielen. We kregen nog een kans op de lat via Sobhan maar het bleef 6-0 en de drie punten in de tas en zoals het liedje van Gert van den Belt gaat: en de puntjes gaan weer naar Heerde toe. Jelle, Jorni, Jorrik, Rico en Dion weer lekker de nul gehouden achterin. De tweede helft was matig, we hadden de vele toeschouwers meer moeten geven.
We liggen op koers, we staan boven aan. We liggen nu 3 punten voor op KCVO die verloor van Dos Kampen, we hebben 3 duels gespeeld 9 punten 21 doelpunten voor en maar 1 tegen.
Ik wil de scheidsrechter en SEH een compliment maken voor de sportieve wedstrijd, zo hoort het ook op nationale burendag.
Een fijne zondag en geniet van het mooie weer.
Edwin en Jan werden weer luid toeterend gesignaleerd op de rotonde bij Molenbeek. (He dat was die ente nie meer, zie goat veuruut)

Groet van uw razende reporter D.v.V.