Heerde B2 verliest van ESC Elburg B2

dinsdag 27 september 2016

Het team B2 of JO17-2 Gd (gemengd en dispensatie) heeft ook tegen de blauw/witten van Elburg niet kunnen winnen. De éérste helft liet Heerde verzorgd voetbal zien waar Elburg pas later wat meer grip op kreeg. Steffano was de gevaarlijke man voor Heerde want nadat hij een mooie kans liet liggen werd hij opnieuw gelanceerd en bracht de score na een geweldige onnavolgbare solo op 0-1 voor Heerde. Tot de rust was er nog niet zo heel veel aan de hand hoewel Elburg wel even twee keer wist te scoren. Het waren de corners die onze onversaagde verdedigers de das omdeden waar dan ook geregeld uit gescoord werd. Na rust begon Elburg meer te drukken en kwamen we er voorin nog maar amper aan te pas. Na wat mogelijkheden wist Elburg de bal toch in het net te krijgen en mede doordat we even met 10 man op het veld stonden en de spirit er uit was liep te score in de laatste 10 minuten toch onverwachts hoog op naar 6-1. Best jammer want het spel zag er de eerste 45 minuten degelijk uit.

Volgende week 1 oktober spelen we om 10.30 uur uit tegen WHC B3 in Wezep, Graag tot dan.