Een verdiend gelijkspel is de meiden onder 15 niet gegund

dinsdag 27 september 2016

Zaterdag 24 september was de thuiswedstrijd tegen de meiden van WHC uit Wezep. Op deze zonovergoten middag was het voetbal niet altijd goed, maar de spanning was volop aanwezig en maakte deze wedstrijd voor de aanwezige toeschouwers een heel leuk schouwspel. Vanaf het begin ging de wedstrijd gelijk op en was het moeilijk om alvast een winnaar te voorspellen. Na enig aftasten kwamen er voor beide doelen kleine kansen, maar beide verdedigingen hielden nog steeds de nul. Na een kwartier spelen, was er een uitbraak van Heerde door het hart van de verdediging van WHC en scoorde Sabine de 1-0. Na deze 1-0 was Heerde de betere ploeg, maar verzuimde het om door te drukken om de 2-0 te scoren. WHC kwam beter in de wedstrijd en kreeg kansen op de gelijkmaker, maar onze verdediging hield stand. De ruststand werd bereikt met een 1-0 voorsprong voor Heerde. Na de rust kwam WHC al snel op gelijke hoogte en na 10 minuten in de tweede helft werd het zelfs 1-2 voor WHC. Er was nog genoeg tijd over om de gelijkmaker te scoren, maar wat Heerde ook probeerde de bal wilde er niet in. De verdiende gelijkmaker was de meiden niet gegund en de wedstrijd eindigde in 1-2 voor WHC.

Zaterdag 1 oktober is er een nieuwe kans om punten te pakken. De meiden spelen dan een uitwedstrijd om 10:00 uur tegen EZC uit Epe, een echte derby dus.