Heerde B2 verliest van WVF B3

maandag 10 oktober 2016

Helaas het zat er ook vandaag niet in om de drie punten in eigen huis te houden. De mannen van Bennie konden het ondanks hun inzet en passie niet voor elkaar krijgen om te scoren. Hoewel onze verdedigers puik werk leverden wisten de Zwollenaren toch betrekkelijk eenvoudig te scoren. Bij rust was het 0-2 en het verschil met de eerste helft was dat vv Heerde wat verzorgder en met flair gingen spelen. Onze aanvallers hadden het maar lastig en wat de technische staf ook uit de hoed toverde het had geen effect op het wedstrijd verloop. Waar Heerde het niet lukte ging dat voor de Blauwvingers wel goed en het was 0-5 toen onze sterk leidende campingscheids voor het eindsignaal floot. Zaterdag 13 oktober om 13.00 uur a.s. treden we aan in de uitwedstrijd tegen Lelystad '67 JO17-6d. Graag tot dan.