VV Heerde JO-15 2 gaat goed voetballen

maandag 10 oktober 2016

De competitie is in volle gang, vijf wedstrijden zijn gespeeld, de teller staat op 5 punten. Twee wedstrijden verloren, twee wedstrijden gelijk en een gewonnen. Het is een beetje wennen om tegen jongens en meiden van tot 15 jaar te voetballen. Wat is de tegenstander vaak ouder, groot en sterk. Vorig jaar wonnen wij de wedstrijden op kracht en conditie, dit jaar is het moeilijk de tegenstander in de tweede helft bij te benen. De selectie is verstrekt met Jens Polling en Ruben van Huffelen, goede voetballers met technische bagage. Daarnaast hebben wij een goede keeper in de goal (zestienmetergebied) genaamd Noah van Diepen. De achterhoede is dit jaar behoorlijk veranderd, Fares is onze atletische linksback geworden, Florian is de vaste betrouwbare laatste man, Ruben is de voetballende voorstopper en Iris de degelijke verdediger waar je op kan vertrouwen. Iris is dit jaar wederom onze aanvoerder en het gezicht van ons team. Het middenveld goed bezet en door trainer Henk Hulleman behoorlijk aangepast. Marlon en Jannes moeten voor de nodige dynamiek zorgen. Waar de bal is zijn deze twee energieke spelers, helpen verdedigen en waar mogelijk aanvallen. Joris, Achmed, Joep en Jens zorgen voor het voetballende vermogen. Achmed kan niemand tegenhouden en is er altijd bij, Joris is van de steekpass, Joep zorgt voor de verrassing en Jens houdt de rust in het spel, passeerd makkelijk. Voorin is Mark onze scorende spits Wouter komen helpen samen met Tom. Tom onze diesel en trainingsbeest pakt ook al zijn doelpunt mee, Wouter blijft gaan, trekt en sleurt, scoort. Mark is onze balvast voetballende rechts op linksbuiten.

Het is wederom een lekker seizoen, gelijk tegen SEH en Groen Wit, van VEVO en Robur in de tweede helft verloren en een klinkende overwinning tegen WSV.