Steun Supportersvereniging v.v. Heerde

donderdag 13 oktober 2016

Hallo sportvrienden en vriendinnen van de voetbalvereniging Heerde.

Langs deze weg zou ik als voorzitter van de supportersvereniging Heerde jullie graag willen informeren over het volgende:

Zoals wellicht bekend bestaat er een Grote Clubactie, waarbij alle sportverenigingen in Nederland geld kunnen verdienen voor de club door middel van het verkopen van loten.
Elk verkocht lot a 3 Euro per stuk levert de vereniging 80% van dat lot op, nl
  2,40 Euro!!!
Nu willen wij als supportersvereniging deze loten graag aan jullie verkopen en het mooist is ook door deze te verkopen aan jullie familie,vrienden,buren, kennissen,collega's enzovoorts.

De supportersvereniging Heerde doet heel veel werk achter de schermen bij de VV Heerde en eigenlijk is ons hoofddoel heel simpel, namelijk geld verdienen door middel van het houden van activiteiten (bingo's,verlotingen,kaartmarathon, worstactie ) en dit jaar erbij de Grote Clubactie.
Al het geld wat binnenkomt, komt geheel ten goede van de VV Heerde.
Wij ondersteunen de vereniging jaarlijks met een behoorlijk geldbedrag, waarvan de club diverse zaken kan bekostigen zoals alle materialen die benodigd zijn voor de voetbalsport, jeugdactiviteiten enz.
Wat wij ook doen is investeringen plegen op het sportpark.
Door alle jaren heen zijn er heel veel zaken mede of geheel voor eigen rekening bekostigd zoals bijv. verlichting van de velden,tribune,kleedkamers,clubhuis,scorebord enz.
De laatste grote investering geheel voor eigen rekening is te bewonderen naast de kantine, namelijk een kiosk/opslaghok met afdak.

Hoe werkt het ?

Ga via internet naar het volgende linkadres : http://clubactie.nl/actie/SupportersverenigingvvHeerde
of kopieer deze link en plak deze in je browserbalk.
Dit is een unieke webpagina van  en voor ons waarop loten  gekocht kunnen worden.
Klil op de rode button "steun ons" en de rest volgt vanzelf.
Deel deze pagina met
  familie,vrienden, buren,kennissen en collega's zodat we zoveel mogelijk loten kunnen verkopen voor ons VV Heerde!!
Na aankoop incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. Je ontvangt het lotnummer of lotnummers
 op je bankafschrift.
De trekking is 8 december en via de site grote clubactie kun je vanaf 9 december je lot(en) checken of je wat gewonnen hebt.

Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen, deze kun je vinden op de site van de grote clubactie (www.clubactie.nl). het winnende lot in handen? of uw lot in de prijzen is gevalle

Wij als bestuur hopen dat jullie medewerking aan deze actie willen geven.

SAMEN STAAN WE STERK!

Dick Bosch,