V.V. Heerde strijdt om de periodetitel

maandag 24 oktober 2016

Aanstaande zondag kan het 1ste elftal van de voetbalvereniging Heerde de 1ste periode titel winnen. Zonder verliespunten staat V.V. Heerde na 7 wedstrijden met 21 punten aan de kop van de competitie KNVB afdeling Noord 3e klasse zondag. Op 30 oktober om 14.00 uur wordt op het Molenbeekpark te Heerde, de wedstrijd tegen Dwingeloo gespeeld en kan Heerde de 1ste periode titel pakken. Het zal een spannende wedstrijd worden want  Dwingeloo staat op de 5e plek in de competitie. Op de 2e plaats staat SV Epe met 19 punten. Ook zij hebben nog kans op de 1ste periode maar zijn daarbij wel afhankelijk van de uitslag tussen VV Heerde – Dwingeloo. VV Heerde heeft sinds de start van de competitie een nieuwe trainer nl. Bardy Verhoef geassisteerd door zijn assistent Erik Smit. Het vorige seizoen had het elftal veel last van langdurige blessures, gelukkig zijn deze grotendeels opgelost. Ook wordt het elftal aangevuld door spelers vanuit het 2e en de B1. Zondag 30 oktober 2016 om 16.00 uur zal het duidelijk zijn of er reden is voor een feestje op het sportpark de Molenbeek..

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Dwingeloo zal de gehele F jeugd een onderling toernooi houden. Het toernooi begint om 12:15 en eindigt om 13:15. Komt allen om zowel onze kleinste jeugd als ons eerste elftal aan te moedigen!