Heerde MD1 niet opgewassen tegen ST: HMC MD1

zaterdag 19 september 2015

Het was voor Jaap's Angels vandaag een gekke wedstrijd, want ondanks de vijf doelpunten tegen was het toch niet echt dat Heerde zoveel minder goed speelde als ST: HMC MD1. “Eigenlijk voetbalden we best wel goed”, was in het kort het bevestigende commentaar van onze leiding. Waar ging het dan niet helemaal zoals we hadden gehoopt? Nou, eigenlijk ging alles goed en combineerde Heerde bij vlagen sterk en liep de combinatie uit Hattem soms wat verbaasd naar het geel zwarte Gallery Play te kijken. Maar ja, daar win je pas wedstrijden mee als je ook scoort en het moet gezegd worden: de aanvallers van Hattem waren wel scherp en wisten de dappere Demi toch te passeren. Vooral de sterke spits in het geel blauw liet zich niet van haar scoringsdrift af houden en was een lastig te bedwingen tegenstander. Na de ruststand van 0-2 blies de uitstekende leidsman voor het einde van de wedstrijd met een 0-5 stand op het scorebord.

Zaterdag spelen de meiden om 09.00 uur uit tegen SEH MD1D, graag tot dan.