Dik verdiend punt voor de meiden onder 15 uit tegen Oene

maandag 31 oktober 2016

Zaterdag 29 oktober de uitwedstrijd tegen Oene. Na vorige week vrij te zijn geweest de lastige wedstrijd tegen Oene. Na de uitgebreide pasjescontrole begint de wedstrijd en beide teams zijn goed aan elkaar gewaagd. Oene heeft iets meer balbezit, maar grote kansen levert het niet op. Het spel gaat op en neer en de spanning neemt toe. Welk team zal er als eerste scoren en breekt de wedstrijd open. In de eerste helft niet meer, want de ruststand is 0-0. Na de rust een feller Heerde en Lieke krijgt twee goede kansen, maar ze mist het doel op een haar. Maar na 5 minuten in de tweede helft scoort Marlon de verdiende treffer voor Heerde en is het 0-1 voor Heerde. Nu proberen deze stand vast te houden, maar er is nog een half uur te spelen. Heerde houdt goed stand en Oene is niet echt gevaarlijk. Maar dan staat het plotseling gelijk 1-1 door een afstandsschot van Oene. Heerde laat het hoofd niet zakken en doet er nog een schepje boven op. De wedstrijd blijft gelijk opgaan en het is spannend tot aan de laatste minuut. Jammer de scheids fluit voor het laatst, maar Heerde neemt een dik verdiend punt mee naar huis. Alle toeschouwers bedankt voor het kijken, dikke high-five en top gedaan meiden. Nu op naar de volgende wedstrijd en die is volgende week, weer een uitwedstrijd en dan tegen WWNA uit Wenum-Wiesel om 10:45 uur.