Heerde JO17-2Gd verliest van Epe JO17-2

maandag 07 november 2016

Na een moeizaam begin van de competitie met nog steeds nul behaalde punten kunnen we zeker constateren dat het Heerde B2 elke wedstrijd beter gaat voetballen. De inzet is nimmer tanende geweest waarvoor de jongens een compliment verdienen. Ook vandaag tegen SV Epe bleef Heerde JO17-2Gd knokken tot het eind van de wedstrijd maar helaas wisten we geen punt te behalen.

Waar beide teams gelijk opgingen kreeg Sv Epe toch de betere mogelijkheden zo wist onze keeper Sandro een inzet goed te keren maar even later werd er uit een counter goed doorgelopen en gescoord.0-1. Ver in de 1e helft werd het 0-2 en kort daarop kreeg Heerde toch wat het verdiende want het was Tobias die een prachtig doelpunt maakte en hiermee de aansluit treffer een feit was.

Na rust kreeg Gerdi onverwachts de bal nadat Raymon slim een overstapje maakte en hieruit werd de gelijkmaker gescoord. In de opvolgende fase was het alleen nog maar Geel en Zwart wat de klok sloeg. Sv Epe wist toch te scoren maar dat bracht ons niet van de wijs en nadat Max de bal prima bij hunnie aanvaller ontfutselde en deze perfect inspeelde op Raymon mocht Maurits de bal binnen werken na een magnifieke voorzet van dezelfde hardwerkende Raymon, 3-4. Er volgde een offensief van Heerde waar De Slag bij Heraclea tussen de Romeinse Republiek en Griekse troepen in het niets viel en bijna was daar ook de verdiende gelijkmaker… maar vlak voor tijd wist Epe de overwinning met 3-5 naar zich toe te trekken. Een prima wedstrijd met alle lof voor de tomeloze inzet van Bennie's manschappen. Hopelijk volgende week wel punten als we uit om 12.00 uur tegen Dos Kampen JO17-3 spelen. Graag tot dan.