Heerde J017-1 wint uitwedstrijd met 5-0 van KCVO J017-1

maandag 14 november 2016

De geelzwarten moesten uit naar KCVO, deze ploeg stond op plaats zes.

We begonnen erg onrustig en we speelden vaak de lange bal, KCVO speelde op het randje. (en vaak erover)

We begonnen beter te voetballen en kregen kansen, maar de beste kans was voor KCVO, onze keeper Jelle redde deze uitstekend.

Dion ging spelen op de buitenkant en kwam langs de tegenstander en gaf een voorzet op Stijn die hem verlengde en kwam terecht bij Michel die de 1-0 binnen tikte. Heerde bleef voetballen en KCVO grossierde in overtredingen een zuiver penalty die werd ontnomen, er volgde een harde overtreding op Jaro die eraf moest met een knieblessure. De scheidsrechter was de kaarten vergeten, je mag blij zijn als je iemand kan vinden om te fluiten, maar hij kon er niet veel van. Er gaf een toeschouwer van Heerde commentaar, maar de scheids gaf de trainer Edwin de schuld. (Ik wete nie wie die gekke keal was, zeker een nare weake a had op het wark)

Michel had nog een actie, echt super alleen stuitte hij op de keeper.

We gingen rusten met een 1-0 voorsprong, Edwin en Jan onze beide trainerts hielden de bekende peptalk en zongen van: Heerde als je verliest kom je nooit boven aan, enz. De toeschouwers gingen blauw van de kou naar de kantine voor een warme bak koffie, maar de man achter de bar zei dat die nog in de vriezer lag en dat ze het vergeten waren er uit te halen (eg woar nog nooit mee a mak) Wat Edwin en Jan in de thee a doan heb weet ik nie, moar doar kwam de tweede helfte.

De jongens gingen voetballen en het was een lust om naar te kijken, drie keer raken, mooi om te zien.

Het werd 2-0 door Daan van een mooie actie Sobhan, daarna was het de DJ zelf die niet alleen plaatjes draait maar ook met de voeten spreekt, 3-0. Daarna werd Michel gewisseld en kwam Tom erin en ging Dion op het middenveld, we gingen vrolijk verder. Toen kwam onze spits Stijn in actie. Stijn maakt de 4-0 en ook nog de 5-0, KCVO werd de tweede helft weggespeeld.

Even complimenten voor de achterhoede, Menno goed gespeeld terug van een blessure, en Jorni, Jorrik, Gerrit en Jelle top!

Gerrit is nog uitgevallen met de enkel, maar valt mee gelukkig. CSV`28 verloren en KHC ook dus we lopen mooi uit.

We hebben nu 7 wedstrijden gespeeld, 19 punten en 48 doelpunten voor en maar twee tegen.

We liggen op koers, de nummer twee heeft drie punten minder, maar wel twee wedstrijden meer gespeeld.

Jongens, de tweede helft top gevoetbald, het kan wel dat combineren. Super gedaan!

Rico en Michel succes als jullie met Heerde 1 mee gaan tegen Epe1. En de andere jongens die dinsdag mee moeten doen met onder de 21 jaar succes.

En zoals onze olde leidert J  Gert van den Belt altied zei: de punties goat wear noar Heerde toe!

Oh ja, de hakkebaln waarn weer lekker bie KCVO.

Groet van uw Tubantia verslaggever D.v.V.