HeerdeJO17-2Gd weet niet te winnen van IJVV JO17-2.

zondag 20 november 2016

Waar het anders welig tiert van de jongens en meisjes was het vandaag rustig op sportpark Molenbeek en dat had alles te maken met onze Spaanse heilige vriend “de Sint” die met zijn zwarte pieten ook Heerde aandeed. Dit verklaard vast de uitslag van de wedstrijd want IJVV was zo gul om ruim met doelpunten te strooien. Bij onze boys is het soms wat moeilijk de bal rustig over te spelen en dit is één van de laatste onvolkomenheden van het team want voor het overige gaat het elke week beter. De inzet bijvoorbeeld was gedurende de hele wedstrijd ook vandaag weer ongehoord goed en dit ondanks een snelle 0-3 achterstand. Vandaag had Bennie ruime keus aan spelers want dat er naast twee bedreven aanvallers van C1 mee deden was het andere goede nieuws dat Steffano weer fit is en ook Joesef traint vanaf volgende week weer mee.  Ook het publiek dat toch maar elke week weer aanwezig is en daar zijn we blij mee kon zien dat Heerde er echt alles aan deed om de achterstand om te buigen of niet verder op te laten lopen. Volgende week spelen we om 12.30 uur thuis tegen Wilsum JO17-1 die net als IJVV om het kampioenschap meedoet. Er hangt een overwinning in de lucht dus mensen wees welkom en heel graag tot dan.