Heerde jo17 -1 wint thuis met 14-1 van Dos Kampen jo17-2.

zondag 20 november 2016

De geelzwarten moesten aantreden tegen Dos Kampen, de Heerdenaren waren nog ongeslagen. Het begon al een beetje vreemd/ ze moesten onze papieren checken of we geen A spelers erin hadden staan, helaas hebben we geen A team, alleen dispensatie, maar ach controle daar geven we niet om.

We moesten door de muur die de ploeg uit Kampen had opgetrokken zien door te breken, en ik moet zeggen dat viel niet mee.

De trainer van de tegenploeg was fanatiek aan het coachen en zocht de grens op, hij was zelfs een beetje onsportief door de bal weg te gooien en werd al op de vingers getikt door de scheidsrechter. We kregen kansen genoeg maar we waren niet scherp met het afronden.

Er werd een harde overtreding gemaakt op Dion en de speler van Dos Kampen mocht met geel 10 minuten naar de kant.

Vlak voor de rust was het Stijn die met een mooie voorzet Sobhan bereikte de DJ wist hier wel raad mee, 1-0 voor Heerde.

We gingen rusten met de 1-0 stand, onze trainerts Edwin (a ie weatn weh, woont in de boch bie de panda) en Jan (ah die van van Huffelen, die bie de gemeente warkt, zien dochter geet met Jorni) hielden de bekende peptalk en gooiden er een paar Dextro pillen in.

Nou dat fabeltje dat we de tweede helft minder presteren kan de prullenbak in, we begonnen met Jorni die er in kwam voor Tobias en we begonnen goed te voetballen en te combineren.

Het was Rico die met een prima schot de 2-0 op het scorebord liet noteren daarna maakte Dion de 3-0.

Toen waren we even niet aan het opletten achterin en kwam Dos op 3-1 maar het was Sobhan die de 4-1 noteerde en Stijn die de 5-1 maakte, en daarna met een mooie hakbal de 6-1. Toen  kopte dezelfde Stijn op de paal en in de rebound was het Dion die op de goede plek stond en de 7-1 noteerde. Dion maakte met een afstand schot de 8-1 en Sobhan de 9-1 en de 10-1, Daan de 11-1, Sobhan 12-1 en het slotakkoord was voor Michel 13-1 en 14-1. Toen had de verslaggever het papier vol. Ik had nog eens jaloers zitten kijken naar de fotograaf van de tegenstander. (die had mie toch un lenze op de camera zitn, doar wej bange van)

Ja wat muj der van zegn, 8 gespeeld, 22 punten, 62 doelpunten voor en maar 3 tegen, we liggen op koers.

Marinus, (ie weatn weh, opa van Jorrik. Hie had zien aow nog nie op) nog bedankn veur de lekkere hakkeballe met majo en de hapjes veur de boy`s.

Jaro en Gerrit, hopen dat de blessures gauw over gaan. Volgende week tegen Hattem thuis om half drie.

De puntjes weer in de tas en vooral doorgaan zo, en mannen de tweede helft top gespeeld.

Groeten uw reporter  D.v.V.