Heerde Jo-17-1 wint thuis van Hattem Jo-17-1 met 6-1

maandag 28 november 2016

De geelzwarten moesten aantreden tegen Hattem op ons sportpark Molenbeek. Een aantal van de jongens hadden al een wedstrijd in de benen zitten want de B2 had te kampen met blessures. We begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd, DJ Sobhan opende de score uit een voorzet van Stijn. Het was Michel die op de paal schoot en Daan die in de rebound de 2-0 maakte.

Het was Stijn weer die heel goed speelde en uit een voorzet van Daan de 3-0 maakte, heel subliem met de punt van de schoen. (an de kante werd eh zeg dat Toine zien va de poot nooit zo hoge kon kriegn en alles had af eh scheurt)

We gingen rusten met een 3-0 voorsprong, Edwin en Jan hielden de bekende peptalk. Rico werd gewisseld want hij moet moet zondag ook nog mee doen met Heerde 1, daarvoor kwam Patrick Stegeman erin.

De tweede helft goed gespeeld, niet meer in de problemen gekomen. Het werd de Stijn show, hij was het die de 4-0 maakte.

En uit een Penalty scoorde Stijn de 5-0 en via een mooi schot de 6-0. Hattem deed nog wat terug, het werd 6-1, dit was tevens de eindstand. We liggen op koers het gaat goed. Alleen wat blessure problemen, Dion was bij de B2 uitgevallen met een scheen blessure, Tobias lies blessure, Jaro knie, Gerrit hersteld nog van een blessure aan de voet, de ziekenboeg loopt vol.

Ik wil Mark Lokhorst en Patrick Stegeman bedanken voor het meedoen, de jongens hadden al een wedstrijd in de benen, prima gedaan jongens. De puntjes weer in de tas en weer een lehkere hakkeballe eh had, niet van Marinus maar van Hanno die niet alleen de balsponsor van Heerde 1 is maar oak de Hakkeballe sponsorde, was weer lehker.

We staan 4 punten voor op Berkum met een wedstrijd minder gespeeld, volgende week naar Dos Kampen uit.

Hopen dat er niet meer blessures komen, het worden er wel veel zo.

Rico en Stijn succes bij Heerde 1 hopen op winst tegen Steenwijk 1.

Groet D.v.V.