VV Heerde onder 15 team 2 sluit seizoen goed af

maandag 28 november 2016

De laatste wedstrijd van het seizoen tegen Vios Vaassen in winnend afgesloten, eindstand 3 - 0 (bij de rust bereikt). Op de ranglijst zijn de jongens en meiden door dit goede resultaat 2 plekken gestegen ten koste van Vios en SEH. VV heerde is verdienstelijk, een klein beetje verrassend, op de 5de plaats geëindigd. In de aanloop naar de belangrijke wedstrijd waren enkele tegenslagen te verwerken, Florian moest ziek afhaken, Iris is herstellende van een ziekenhuis bezoek en Marlon heeft wederom last van de knie. Positieve verrassingen zijn Gerdi een echte versterking voor ons team en Dennis Bronsink een getalenteerde voetballer die afgelopen week binnen kwam wandelen op het sportpark. Henk kon daarom met wat aanpassingen binnen de selectie een goed team neerzetten. De verdediging met Fares, Jannes, Ruben en Jens stond als een huis, degelijk, sterk en fanatiek. Veel loopvermogen en goed voetbal op het middenveld met Mark, Tom, Gerdi, Joris en nieuweling Dennis. Voorin veel dynamiek met aanvoerder Achmed, Wouter, Joep en nog een keer Gerdi. Het sleuren van Gerdi, het samenspel van Dennis met Achmed zorgden voor een snelle zekere overwinning.

Korte samenvatting van de laatste wedstrijden, degelijk 4 - 0 overwinning tegen Oene, kansloos verloren bij CSV Apeldoorn (dik klop gekregen), strijden ten onder tegen WSV. Eindstand 10 wedstrijden 14 punten, 4 overwinningen, 2 gelijke spelen en 4 nederlagen doelsaldo 28 voor en 28 tegen.

Nu al zin in de tweede helft van het seizoen.