Heerde Jo – 17 uit tegen Dos Kampen, moeizame 4-3 winst

maandag 05 december 2016

Wij moesten aantreden tegen Dos Kampen, thuis gewonnen met maar liefs  14-1.

Eerst even wat anders, de verslaggever, Marinus, Hanno, Wilco, Jacco en Richard hadden geen portemonnee mee genomen, want Gerrit Dul was jarig, maar tot onze verbazing was hij er niet.(Hie is der altied en noe op zien verjoardag is eh ant klus’n)

Wie heb toen maar een rèkening eh-opend op naam van Gerrit en het er goed van eh-nom, zie foto`s. (eg, zie konn ons roln)

Nu dan de wedstrijd, de geel zwarten begonnen niet scherp en waren niet alert, hierdoor kwamen we via een gemakkelijk gegeven vrije trap van Dos op 1-0 achter, dat was ook de enige keer dat ze over de middenlijn kwamen.

Wij kregen een corner, en deze werd ingekopt door Stijn 1-1.

Wij kwamen iets beter in de wedstrijd, maar Dos Kampen hield 6 man achter. Via een hele mooie goal van Jaro kwamen we op 2-1, een mooie pegel in de kruising. Het werd voor de rust nog zelfs 3-1 door Sobhan.

Wij gingen rusten met 3-1 voor en er leek ondanks dat we niet best speelde niet veel aan de hand.

Edwin en Jan hielden de bekende peptalk en gaven de boy`s mee om niet vol op de aanval te gaan maar gewoon achterin de bal rond te spelen en ze uit de tent lokken.

De tweede helft kwam Mathijs Toorn er in voor Jaro die niet helemaal fit was, en Mathijs hield zich prima staande.

Het werd toch nog spannend, want dat afwachten kunnen we niet en we gaven achterin een doelpunt weg en het werd 3-2.

Er volgde opnieuw een aanval van de geel zwarten en het was Stijn die de 4-2 maakte, maar we bleven niet scherp en het voetballen was niet best, weer een fout in de verdediging en het werd nog spannend 4-3.

Uiteindelijk toch de overwinning over de streep getrokken, slecht spelen en toch nog winnen.

We blijven op koers en 3 punten nemen we mee naar Heerde. Deze wedstrijd maar snel vergeten. Op naar de winterstop, daar zijn we ook aan toe, de jongens hebben denk ik een beetje te veel gevoetbald, met blessures van Dion, Tobias en Gerrit die nog geblesseerd zijn wordt het een beetje veel. Volgende week tegen Wapenveld moeten we het beter doen en scherper zijn voor het doel.

Dit keer niet veel foto`s van de wedstrijd maar wel van het lekkere eten (mede mogelijk gemaakt door Gerrit Dul montage bedrijf)

Gerrit gefeliciteerd met je verjaardag maar mooi dat het zo op rekening kon.( opa Marinus had al een hamburger speciaal op, snert, een frikadel speciaal en toen wolle oak nog een grote zak patat, nie normaal: onze dank is groot Gerrit)

Ondanks de moeizame wedstrijd hebben we het weer gezellig gehad.

Groeten van D.v.V.