Wedstrijd Heerde vr 1 duurt 2 minuten te lang

maandag 05 december 2016

Zaterdag 3 dec speelde Heerde vr 1 thuis om 13.00 uur tegen WVF vr 1. Om 12.30 uur zat de 1e supporter al op de tribune (Ariaan Bosman) en begonnen de dames aan de warming-up.

De dames hadden er zin en WVF werd direct vastgezet wat al snel resulteerde in een kans voor Domi, zij kreeg de bal aangespeeld omspeelde haar tegenstander en kwam alleen links voor de doelvrouw te staan en schoot met haar linkerbeen net naast.

WVF probeerde vanachter uit onder de druk uit te voetballen wat hun ook een enkele kans opleverde. In de 10e minuut kwam de bal aan de rechterkant voor WVF uit maar de speelster schoot gelukkig veel te vroeg waardoor deze kans verloren ging.

Hierna ging het spel een beetje op en neer waar vooral zonder dat beide teams tot kansen kwamen. Echter in de 25e minuut kreeg Sandra de bal en lag het centrum open samen met Dominique aan haar linkerkant konden ze samen alleen op de keeper af maar net als WVF schoot Sandra te vroeg en ook deze kans ging verloren. Daarna was er een mooie actie van Susan die van links naar binnen draaide en met haar rechterbeen uithaalde. De bal vloog rakelings langs de kruising.

In de 30e minuut dan eindelijk de 1-0 een afgeslagen aanval waar de bal op ca 20 meter voor de voeten van Sandra viel schoot zij direct met de binnenkant op het doel en met een hoge vreemde curve verdween de bal  boven de graaiende handen van de  WVF-keepster in het doel. In de 35e minuut wederom een mooie aanval van onze dames via Sandra kwam de bal bij Dominique en haar voorzet werd door Nicolet net naast geschoten.

Zo eindigde de 1e helft in een 1-0 ruststand.

De 2e helft begon zoals de 1e eindigde, een druk zettend Heerde en WVF die daar onderuit probeerde te spelen. Echter de beste kansen waren in de 2e helft ook voor de dames van Heerde. Zo kreeg Dominique links voor het doel een goede schietkans maar de bal vloog net naast. Ook ging Susan er aan de rechterkant er goed langs maar haar voorzet was net iets te scherp. Na zo n 20 minuten was er een scrimmage in het 16 metergebied bij Heerde waar de bal tussen Elisabeth en een speelster van WVF bleef liggen en zij allebei vol uithaalden. Hierbij blesseerde Elisabeth zich en moest zich laten vervangen echter na een 10 tal minuten kon zij weer verder. WVF kwam steeds iets meer beter in de wedstrijd zonder nog tot grote kansen te komen. De dames knokten voor wat ze waard waren en kregen in de omschakeling toch nog wat kansen maar het geluk hadden ze niet mee. Een mooie diepe bal door het centrum van WVF op Anita echter zij en een verdedigster van WVF botsten tegen elkaar op zodat deze kans helaas ook verloren ging.. WVF deed er in de slotfase nog een schepje bovenop maar de dames gaven geen krimp tot de 9e minuut in de blessuretijd er een speelster van WVF geheel vrijstond in het centrum en zij met een harde schuiver Michelle het nakijken gaf.

Hierna werd er nog een minuutje gespeeld voor de Scheidsrechter af floot voor het einde van de wedstrijd. Dit gelijke spel voelde voor de meesten als een nederlaag.  Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop dan gaat de reis naar Berkum alwaar wij om 12.15 aftrappen. Supporters zijn natuurlijk weer van harte welkom om onze dames aan te moedigen zodat wij met een overwinning de winterstop ingaan.