Heerde O17-1 wint laatste wedstrijd voor de winterstop met 8-0 van WZC 017-1

maandag 12 december 2016

De geelzwarten moesten al vroeg aantreden, om kwart over tien op het sportpark in Wapenveld, de laatste wedstrijd dan winterstop.
De jongens begonnen scherp en zaten er bovenop, het was onze spits Stijn die de 1-0 maakte, mooi uitgespeeld.
Het was weer eens zo'n wedstrijd waar de tegenstander niets had in te brengen, Jorrik en Jaro verloren geen duel.
Jorni en Rico speelden achterin solide, Jelle onze keeper was attent, een hele andere wedstrijd dan vorige week.
Het was wederom Stijn die dit keer een mooie voorzet gaf naar Daan die hem prima afrondde 2-0.
De geelzwarte brigade ging door, het was wederom Daan die de 3-0 maakte en Stijn voor de rust nog even de 4-0.

Dit was tevens de ruststand, onze trainerts Edwin en Jan hielden de wel bekende peptalk en zongen van (oohoow de jongens boven aan, oohoow de jongens lekker boven aan (nieuwe hit).
De tweede helft was het Rico met een mooi schot in de kruising die de 5-0 op het scorebord zette.
Stijn maakte de 6-0, er volgde nog een paar rare buitenspel gevallen. (maar de grensrechter bij WZC vlagde normaal de 24 auto's in de formule 1 af, vandaar) Het was Rico die met een mooie schijntrap de tegenstander het bos in stuurde (zie bent um noe nog ant zuukn) mooie aktie! Het was onze Daan die met een raak schot de 7-0 noteerde, daarna deed Michel met een mooie solo de 8-0 eindstand noteren. Jongens een mooie wedstrijd, goed gespeeld allemaal, we hebben het weer goed opgepakt.
Weer een heerlijke hakkeballe eh had, was weer lekker. De kerstboom staat weer, fijne dagen en een groet van uw reporter D.v.V.