Nieuws

Winterstop 2016-2017

vrijdag 16 december 2016

De winterstop is aangebroken en dat betekend het seizoen 2016 - 2017 er voor de helft op zit. Volgens mij kunnen we over de eerste helft van dit seizoen tevreden en trots zijn. De wedstrijden zijn sportief en goed verlopen, geen vervelende dingen zoals stakingen en ik heb geen signalen gehad dat spelers ernstige blessures zijn. Gelukkig want daar hebben we niets aan, buiten het voetbal om moeten we ook goed kunnen functioneren.

Sportief gezien gaat het goed, ik hoor prima prestaties zowel bij de jeugd, dames en de heren. Ik wil daarbij een compliment maken aan alle elftallen; spelers, trainers en elftalleiders.  Zonder een elftal te kort te doen wil ik toch graag de prestatie van het 1ste elftal benoemen. Zij zijn aan het begin van het seizoen begonnen met de wetenschap dat zij zich nauwelijks in de 3e klasse zondag hebben gehandhaafd. Voor deze handhaving was nacompetitie tegen SV Holten nodig. 

Het 1ste elftal is gestart met een nieuwe hoofdtrainer, Bardy Verhoef en assistent-trainer Eric Smit. Ook werden zij ingedeeld in de 3e klasse zondag afdeling Noord, een onbekende competitie. Het 1ste elftal presteert erg goed en staat halverwege de competitie op de 1ste plaats, wat een felicitatie waard is. Ook de andere elftallen gefeliciteerd met het behalen van het winterkampioenschap.  

 Op zondag 8 januari 2017 zal V.V. Heerde de nieuwjaarsreceptie houden.
 We hebben hiervoor een programma, nl.

 13.15 uur         Fotosessie voor alle  voetballers / begeleiders / trainers in de
                         nieuwe trainingspakken met de sponsoren

 14.00 uur        Gezamenlijke training verzorgd door het 1ste elftal
                        (bij hoge uitzondering trainen we in de geel / zwarte trainingspakken.)

 15.00 uur        Nieuwjaarsreceptie V.V. Heerde
                        (o.a. huldiging van de jeugdspelers die de meeste loten hebben verkocht)

 18.00 uur        Afsluiting

 Ik hoop jullie die middag de hand te schudden. Gezellig met elkaar nieuwjaarwensen en bijpraten onder genot van een hapje en een drankje. Namens het jeugd- en algemeen bestuur wens jullie gezellige kerstdagen  en een fijne jaarwisseling toe. Doe voorzichtig met vuurwerk zodat we in het nieuwjaar lekker kunnen voetballen.

 met vriendelijke groet,

 Henk Kanter

(voorzitter V.V. Heerde)

Onze club in beeld

v.v. Heerde in cijfers

1912
Sinds
465
Leden
7
Seniorenteams
15
Jeugdteams
606
Likes
1295
Volgers