VV Heerde D2 wint bij CSV in Zwolle

maandag 21 september 2015

VV Heerde heeft de eerste overwinning in de competitie te pakken. De spelers speelden verzorgd en wisten elkaar goed te vinden. Het elftal combineerde rustig van achteruit en voorin zijn de verrassende individuele acties van Ahmed dreigend. Florian en Iris zijn inmiddels een zekerheid in de achterhoede, Jannes komt in vorm en Mark raakt gewend aan zijn positie en ziet het spel. De openingsgoal was van onze Brian. Dat smaakte naar meer. Bij de rust was een 5 - 0 voorsprong bereikt met enkele mooie doelpunten. Trainer Henk deed in de rust enkele omzettingen in het elftal, Heerde bleef beter en hetzelfde spel spelen. De wedstrijd werd goed en degelijk uitgespeeld, eindstand 8 - 0. Op naar de volgende.