Heerde JO17-1 wint oefenduel van VSCO '61 JO17-1 met 5-1.

maandag 23 januari 2017

De geel zwarte brigade kon eindelijk weer een wedstrijd spelen, dit keer tegen VSCO, die uitkomt in de 1ste klasse.

Het was wel koud, maar de omstandigheden waren prima, het zonnetje was aanwezig de koffie stond klaar in het tuinhuisje i.v.m. de kaartmarathon, dus al met al prima voor elkaar op Molenbeek. En niet vergeten weer veel toeschouwers waaronder Thijs van Leeuwen (ah ie weetn weh, die voetbalt  bie Twente) en niet vergeten Lara (ja die vergeat ik nie) en Mike, en opa en oma. Leuk dat jullie bij het oude team van Thijs kwamen kijken. Genoeg gepraat, nu de wedstrijd.

We begonnen goed aan de wedstrijd en het was Sobhan die de 1-0 erin schoot, een prima start.

We waren sterker, maar het spel was onrustig en vaak onnodig de duels op zoeken, iets wat wij niet nodig hebben.

We kregen een vrije trap tegen vlak voor het strafschopgebied, en deze werd prima ingeschoten door de aanvoerder van VSCO 1-1.

Deden we nog wat terug voor de rust, jazeker! Het was een prima actie van Stijn die als een echte spits de 2-1 noteerde.

Dit was tevens de ruststand, Edwin moest thee halen (die keal had net vakantie eh had, hie had de skies nog onder) en Jan die met de bekende peptalk de jongens op scherp zette. (Dat kanne weh, want hie heff noe twee briln, zelfs un zunnebrille op starkte)

De tweede helft kwam Tobias erin voor Tom, we gaven geen kans meer weg en kwamen niet in de problemen.

Het was een uitval van Heerde en Stijn gaf de bal goed op Dion die de 3-1 inschoot voor de thuisploeg.

Daarna maakte Daan de 4-1 en Tobias maakte als laatste met een rake kopbal de 5-1.

We hebben weer een wedstrijd gespeeld, het was niet onze beste wedstrijd maar toch vrij makkelijk gewonnen.

Nog een wedstrijd dinsdag voor sommige jongens van ons onder de 23, dus we krijgen weer wedstrijdritme.

Weer winst! Er gingen ook nog geruchten dat Jorrik Wolf blauwe plekken had maar niet op de benen (heel raar, in de nekke)

Weer goed gevoetbald, lekkere hakkeballe eh had, netties eh brach deur Dick Bosch. Alles goed voor elkaar. Lara nog bedankt voor de mooie foto`s. (zie Facebook)

Groet van uw Tubantia verslaggever D.v.V.