Heerde vr 1 wint met 2-0 van SEH MA

maandag 23 januari 2017

Met 1 debutante in het elftal (Manon Dul) speelden de dames een oefenpotje tegen de MA van SEH.

Over de 1e helft kunnen we kort zijn er gebeurde niet veel voor beide doelen. De dames hadden weliswaar een optisch overwicht maar veel kansen kwamen hier nog uit voort. Suus geposteerd aan de linkerkant kwam een paar maal goed met de bal aan de voet naar binnen maar had het vizier nog niet op scherp staan. Ook Anita(hele week ziek geweest) en Juul kregen halve kansjes maar wisten het net niet te vinden. Tevens waren de dames een beetje te onrustig aan de bal om tot goede aanvallen te komen.

In de 2e helft voerden de dames de druk op SEH op en nu waren ze wel rustiger aan de bal en dat resulteerde al snel in een aantal mogelijkheden via afstandsschoten. Echter deze waren nog niet zuiver genoeg, gingen naast of werden door de keepster van SEH onschadelijk gemaakt.. na een kwartier in de 2e helft kregen de dames een hoekschop te nemen. Sandra gaf de bal voor deze werd in 1e instantie het strafschopgebied uitgewerkt waar Daphne van ca 20 meter de bal ineens op de slof nam en de bal met een boog in het doel verdween. 1-0.

Zo rond de 75e minuut werd het 2-0 door Shauna, zij ronde goed af na uitstekend werk van Julia die bleef doorgaan op de laatste verdedigster van SEH en zo de bal voor de voeten Shauna viel. 2-0

Met dank aan Mandy en Manon die ons uit de brand hebben geholpen qua speelsters.