Heerde JO21 verliest van WWNA JO21 met 3-2

donderdag 26 januari 2017

De geel zwarten moesten aantreden tegen WWNA, een mix van eerste spelers en A1 dat uitkomt in de 1ste klasse en doet het goed met een vijfde plek in de competitie. WWNA was in het begin sterker en feller dan de Heerdenaren.

Het tempo lag hoog, toch kwamen we op 1-0 door een doelpunt van Stijn. De verdediging stond goed, met Rico, Dion, Jorrik en Dewi, en in het doel Jelle.

Toch bleef WWNA gevaarlijk en kwam vlak voor rust op 1-1 en dat was tevens de ruststand.

In de rust lekker aan de thee en de toeschouwers aan de koffie, dat was ook nodig met de temperaturen buiten.

De tweede helft was een beetje slordig en kwamen we er niet goed uit, en waren te snel de bal kwijt.

We toonden wel veerkracht en via een uitval was het Elkjar die op de paal schoot en in de rebound kon Stijn de 2-1 binnen schieten. Rick kwam nog in het doel te staan voor Jelle en er volgde wat wissels.

De wedstrijd duurde net iets te lang voor ons, we konden aan het einde het net niet volhouden, het werd nog 2-2 en zelfs nog 2-3 voor WWNA. Het was een wedstrijd waar het tempo hoog lag en WWNA er fanatiek opzat, zo kunnen we mooi ervaring opdoen en de mix met de spelers van het eerste en tweede elftal werkt prima, hier worden de jongens alleen maar beter van en kan de B zo wennen aan het tempo wat hoger ligt dan in de competitie, waar we het soms te gemakkelijk hebben.

Jammer genoeg net verloren maar volgende keer beter.

Groet D.v.V.