Heerde JO17-1 wint uitwedstrijd met 4-1 van WVF JO17-2

maandag 06 maart 2017

De geelzwarte brigade moesten aantreden tegen WVF. We begonnen al niet scherp, want we waren de shirtjes vergeten en daardoor geen warming up kunnen doen. Er waren enkele spelers niet aanwezig: Daan, Rico en Stijn hadden al een wedstrijd in de benen bij de B2, Jaro heeft een operatie aan de kaak ondergaan en wij wensen hem beterschap toe, en dat hij maar gauw weer terug is bij ons, want vandaag werd onze Jaro wel gemist, en Jorrik heeft ook nog een blessure en is nog aan het terug komen.

Nu de wedstrijd, we kwamen al snel via Stijn (ie weatn weh, die spits zien va is trainert bie sv colmschate) op 1-0.

We kregen veel kansen (volgens sommige wel 65) maar waren erg slordig in het afmaken van de kansen voorin, en dat was jammer.

Het was een erg slechte wedstrijd, misschien wel de slechtste. Het was dan ook niet zo raar dat ze dan ook door een fout van ons op 1-1 kwamen, dit was tevens de ruststand.

De trainert Jan (ja met een t) die de bekende peptalk hield voor de spelers, want Edwin was aan het scouten in Oostenrijk (Hie had de skies onder, egg nie normaal)

Werd het de tweede helft beter, niet echt, maar via een goed lopende aanval was het Daan die de 2-1 voor Heerde maakte.

Stijn die daarna drie man het bos instuurde en de 3-1 voor zijn rekening nam. En hij tekende tevens voor de eindstand via een mooie voorzet van Daan, die hij binnen kopte, 4-1 dit was tevens de eindstand.

Het was een moeizame wedstrijd van onze kant, maar als je de wedstrijd toch wint op dat rare tapijt waar we op moesten voetballen is dat toch een kwaliteit. Oh ja, de hakkeballe was oak een verhaal apart, Marinus had de vuerke der op eh breukn. (hie mos nog noar de tandarts, en de balle gaf licht, et leak weh een Tsjernobiel balle) en onze Hanno had wilde plannen, iets met glitters, maar meer kan ik niet vertellen.

We blijven op koers, op naar de volgende wedstrijd. Dat wordt een moeilijke uitwedstrijd tegen KHC, staat op het moment tweede, dus we kunnen rekenen op tegenstand en zullen een stuk scherper moeten zijn.

Groet D.v.V.