Heerde JO17-2 zegeviert in Apeldoorn. 0-4

maandag 13 maart 2017

De derde competitie wedstrijd was opnieuw tegen een Apeldoorns club namelijk de JO17-8 van WSV. Het ging Heerde al snel voor de wind want binnen luttele minuten was het Tobias die bijna de 0-1 binnen schoot.. Het liep lekker en het veldoverwicht bleef in Heerders voordeel waarna een tweede kans zich voordeed. Het was Dion die eenvoudig de 0-1 wist te maken. Dezelfde Dion speelde Steffano middels een prima 1-2 vrij die (Steffano) de bal via de lat in de rebound achter de goalie wist te werken 0-2. Keer op keer was het aanvaller Matthijs die met name de eerste helft voor veel onrust in de Apeldoornse achterhoede zorgde. Jammer genoeg was het Luuk deze wedstrijd niet gegund want zowel in de eerste als tweede helft wist de keeper hem van het scoren af te houden. Maar let op want deze attractieve speler zal snel met een doelpunt van zich laten horen . Steffano wist met behulp van de vriendelijke verdediger de bal wel in het net te krijgen 0-3.

Keeper Sandro moest nog een keer flink strekken op een schot van de rechter spits van WSV deze dame wist uit een hoekschop haar zelf prima vrij te spelen maar was met haar sierlijke schot toch niet opgewassen tegen onze lenige keeper. De verdedigers stonden ook vandaag prima hun mannetje wat coach Bennie deed stralen langs het  veld. Na de 0-4 opnieuw van Dion was het nog 10 minuten prijsschieten maar geen bal ging nog in. Zo bleef het de stand ongewijzigd. Volgende week spelen we om 12.45 uur thuis tegen de Eerbeekse Boys . Graag tot dan.