Powervoetbal helpt meiden D1 niet

zaterdag 03 oktober 2015

Onder de stralende najaarszon lag het kunstgrasveld van vv Heerde er weer perfect bij (het 2e veld ook hoor) en dat moest ook wel want het technisch begaafd meidenteam mocht zich er vandaag uitleven tegen de toppers van SVI.

De eerste helft ging redelijk gelijk op waar Heerde na een prachtige solo van onze rappe spits de verdiende 1-0 maakte. Daarin tegen probeerde SVI het hoofd koel te houden en de bal goed naar elkaar over te spelen. Dit werd uiteraard lastig gemaakt door een keihard werkend vv Heerde. De 1-1 was ook niet onverdiend en de blauwvingers mochten ook nog de tweede treffer binnen werken nadat ze een beetje te veel vrijheid bij de tweede paal kregen. Heerde bleef voor elke bal knokken en als het moest zelfs met de handen maar de oplettende scheids moest hier het recht doen gelden en een penalty toekennen welke door SVI benut werd. De thee werd genuttigd met een 1-3 stand.

Na rust ging Heerde met Femke voorop in de strijd onverschrokken verder met het uiten van hun scoringsdrift en werd het zelfs 2-3. Een schitterende vrije trap werd in de rebound binnen gewerkt door Marlon. Het publiek, wat weer massaal aanwezig was geloofde er ook weer in en liet onder aanvoering van Hooligan Teo van zich horen. Echter de meiden van SVI lieten zien dat er met meerdere systemen gespeeld kon worden. Te zien was dat de aanvallers een vrije rol kregen wat vrijwel gelijk in twee doelpunten resulteerde door de handige nummer 17. Eindstand 2-5.

Zaterdag 10 oktober speelt het team van Jaap om 8.30 uur tegen WVF MD1, heel graag tot dan.

De doelpunten aan Heerder zijde van afgelopen middag zijn vastgelegd op beeld! Bekijk ze via onderstaande link!