Voorbeschouwing VV Heerde - Dedemsvaart

donderdag 16 maart 2017

Na een enerverende en zwaarbevochten overwinning bij HODO staat de volgende krachtmeting in de spannende titelstrijd in de 3e klasse D op het programma. De 0-1 overwinning bij HODO was uiteindelijk broodnodig door de thuisoverwinning van Epe tegen Ruinen, waardoor speelronde 18 een cruciale wordt richting het einde van de competitie.

Heerde had het vorige week lastig in Hollandscheveld waar het uiteindelijk jongeling Corstiaan Altenburg als matchwinnaar het duel zag beslissen. Tegenstander Dedensvaart maakt een goede periode door. Alleen van Epe werd na de winterstop (maar net) verloren. Heerde treft een team in vorm die de aansluiting lijkt te hebben gevonden bij DIO Oosterwolde voor de plaats 3. Deze sleutelwedstrijd op Sportpark Molenbeek staat onder leiding van de heer Reijbroek.

Balsponsoren deze middag zijn Schildersbedrijf Berghorst en Henk Evers Apeldoorn.

Wedstrijdsponsoren zijn Vakfoto Van der Beek, Hallo Reclamebedrijf en Unifact.