Heerde Jo-17-1 wint thuis van WHC Jo-17-2 met 11-0.

woensdag 22 maart 2017

De geelzwarten moesten aantreden tegen WHC op ons sportpark Molenbeek.

We moesten aantreden op de maandagavond omdat WHC niet genoeg spelers had.

We begonnen scherp en goed en WHC was geen partij voor ons, het was Sobhan die de 1-0 binnen schoot.

Daarna was het Daan die de 2-0 maakte en ook de 3-0, via een mooie voorzet van Tobias.

Het was Stijn die de 4-0 maakte en daarna Jorni die een mooi doelpunt maakte 5-0 (alleen jammer det zien va het weer eens niet eh zeen hef)

Was het toen al over? Nee hoor, de geelzwarten gingen door op jacht naar het honderdste doelpunt, het was Michel die de 6-0 en de 7-0 maakte.

Toen was het moment daar, Stijn werd neergehaald in het strafschopgebied, en Jelle onze keeper maakte het honderdste doelpunt, 8-0.

Dit was tevens de ruststand, Edwin en Jan konden relax aan de thee.

De tweede helft maakte Stijn de 9-0, en Tobias de 10-0. Het slotakkoord was voor Stijn 11-0.

We liggen op kampioen koers. De wedstrijd was makkelijk voor de jongens, goed gevoetbald en op naar de oefenwedstrijd tegen CSV`28 JO17-1 op zaterdag 25 maart , deze staan ook boven aan en hebben tot nu toe alles gewonnen, kijken wat dat wordt.

Geen foto`s dit keer, want dan had ik een onderwatercamera moeten hebben (eg wat een baggerweer)

Groet D.v.V.