VV Heerde onder 15 haalt 3 punten op bij SEH

maandag 27 maart 2017

Afgelopen zaterdag heeft de jeugd onder 15 jaar de derby gespeeld tegen SEH. De voortekenen waren goed, een fanatieke trainingsweek, scherpe duels op dinsdag en donderdag, een goede sfeer binnen de ploeg, chocomelk met stroopwafels vooraf en een mooie voorjaarszonnetje. Tijdens de wandeling naar sportpark De Eeuwlanden waren de jongens en meiden ontspannen en vrolijk, dit moest goedkomen. Trainer Henk Hulleman besloot samen met het team 4 - 4 - 2 te gaan spelen met als basiselftal. Noah in de goal, aanvoerder Iris, Florian, Jannes en Fares in de achterhoede, een middenveld met Dennis, Marc, Ruben en Gerdi, de voorhoede met grillige spitsen Ahmed en Wouter. Met achter de hand Tom, Joep en Jens een goede ploeg. Noah had de gehele zestien onder controle, de verdediging stond goed en waren sterk met Florian als slot op de deur en een geweldig spelende Iris. De mannen op het middenveld waren aan het sleuren, tikken en de passes kwamen aan. De voorhoede was gevaarlijk en doelgericht. Na 10 minuten spelen werd de bal veroverd op het middenveld, direct de aanval gekozen en Wouter weggestuurd, 1 - 0 voor!!!!!!! Daarna was het een gelijkwaardige wedstrijd met over en weer kansen, al bleef VV Heerde de bovenliggende partij. SEH begon te drukken, VV Heerde kwam gevaarlijk uit de verdediging, onze doorgebroken Gerdie werd naar de grond gewerkt, SEH 10 minuten met 10 man verder. Met nog enkele minuten te gaan viel de 1 - 1. Iris en haar jongens toonden veerkracht en net voor het eindsignaal viel de 2 - 1, de overwinning was binnen. De goal was voortreffelijk werk van Fares, Gerdi, Ahmed en Dennis, de naam van de doelpuntenmaker volgt in het volgende stukje.