Heerde JO 17-1 wint uitwedstrijd tegen CSV`28 JO 17-2 met 4-1

zondag 02 april 2017

De geelzwarten moesten aantreden tegen CSV`28 en dat is iets waar we al niet naar uit kijken i.v.m. blessures.

We begonnen super, een aanval vanaf de aftrap, Stijn speelde terug op Rico die de snelle Dion bediende en die scoorde als buitenspeler de 1-0 voor Heerde, en dat al na 15 seconden. (had wear geen tied um mien tasse te pakn)

Goed begin voor Heerde, en CSV`28 ging toen doen waar ze goed in waren, spelers uit de wedstrijd schoppen.

Het was Dion die slachtoffer werd van een nare overtreding van achter, de scheids trok geel, maar het had direct rood moeten zijn.

Dan kun je van tevoren heel veel bespreken als scheids, over sportief spelen en zo, maar dit slaat nergens op.

Dion kon niet meer verder en kon naar de kant met een nare enkelblessure. Het was Sobhan die er in kwam voor Dion, de geelzwarten gingen toch anders de wedstrijd in, minder hard in de duels wat een voordeel was voor de thuisploeg.

Het was onze Stijn die een vrije trap snoeihard inschoot, 2-0 voor de jongens. (as Stijn schuet muj niet in de mure stoan)

Het was een solide verdediging met Rico, Jorni, Gerrit en de super spelende Menno die makkelijk stand hield.

Het was vlak voor de rust toen Tobias (Eeegengoor volgens de scheids, afgelezen van de spelerspas en Herawi was ook al een probleem voor hem, en dan de gebroeders Dul volgens de scheids hie kan nie lezen die keal) met een prima doelpunt de ruststand op 3-0 maakte en dat kwam prima uit.

Beide trainerts Edwin en Jan hielden de bekende peptalk en zo gingen we de tweede helft in.

Na de rust werd het niet veel anders dan dat we de boel proberen heel te houden. Tom gaf een prima steekbal op Stijn, en die kreeg een goede kans, maar deze ging net naast.

Het was dezelfde Stijn die met een wereldactie zich zelf vrij zette en de bal op de slof nam en in het doel belande, wat een actie 4-0.

Daarna volgde er een vervelende overtreding op Stijn en die werd niet bestraft, alleen nummer opgeschreven, dat werd tevens het sein om Stijn eruit te halen en het laatste half uur met 10 man verder te gaan (Stijn doet morgen nog mee met het eerste)

Het werd de wedstrijd uitvoetballen tegen CSV die nog wel op 4-1 kwam, maar we moesten de boel heel houden want er moeten nog vier jongens met Heerde 1 mee. Ze hebben op het moment zes blessures. Volgende week de kampioenswedstrijd thuis tegen WZC, hopen dat Dion en Daan weer een beetje kunnen meedoen. Volgende week staan de zangers weer voor u klaar en gaan we er een gezellige boel van maken. De hakkeballe was wel goed (wie geef un  zessie, hie was lauw en de bediening krig un viere) Richard had aan de andere kant van het veld met wind te maken (volgens mie raakte der bie, zeg maar kampioen stress)

Volgende week lekker thuis tegen Wapenveld, er zijn nog kaarten !

Vervelende wedstrijd, gauw vergeten. Tweede helft zelfs met 10 man nog stand gehouden, trots op jullie Punties in de tas.

Super team en een mooie groep ouders, en natuurlijk opa Marinus (die giet nog is op de flesse, hie bleef moar indoen)

Groet D.v.V.