Onverzettelijk JO17-2 wint van sterk Albatros JO17-2. 3-0

dinsdag 11 april 2017

De geel/zwarte voetbalmachine draaide zaterdagmiddag weer op volle toeren tegen het sterke en sportieve team uit Ugchelen. Net als voorgaande wedstrijden was het ook vandaag weer keihard buffelen om te kunnen scoren. Doelman Sandro had vandaag ouderwets veel te doen maar met behulp van zijn maat “de Lat” kreeg hij het voor elkaar om met een  “clean sheet” huiswaarts te keren. Nog even zo doorgaan Sandro en de KNVB “Golden Glove” is binnen.

Nadat het clubgebouw leeggestroomd was (we waren namelijk team van de week en dat betekend ook extra aandacht vanuit de vereniging voor de vele supporters) kregen onze mannen meer en meer controle over de wedstrijd. Vlak voor rust wist Mark met een mooi schot de bal via de binnenkant van de paal bijna in het doel te werken maar helaas het geluk was niet aan zijn kant.

Na rust werd er dan toch gescoord en jawel het was wederom Luuk die met zijn onverzettelijkheid een typische Luuk goal wist te scoren. Via de vingertoppen over de keeper. Onze aanvallers kregen de smaak te pakken en wisten keer op keer langs de verdedigers van Albatros te geraken. Luuk wist op een Fabelhaftige manier de 2-0 binnen te werken en even later was de pijlsnelle Steffano die op aangeven van de hardwerkende Nick hunnie achterhoede compleet verraste en de 0-3 wist te scoren.

Petje af voor onze geweldige verdedigers want Jeroen speelde hun gevaarlijkste man uit de wedstrijd en samen met  Max en raymon in de laatste linie werd er niets meer weggegeven. Ook Milan uit C1 voetbalde mooi mee en zoals Bennie zei: “Niemand een onvoldoende”!

Een overwinning en elftal van de week was dus dubbel feest. Volgende week gaan we uit naar Oene waar we op sportpark de Hoge Kamp om 12.00 uur aanvangen. Graag tot dan.