Heerde JO17-1 verliest met 4-1 en strandt in halve finale

maandag 17 april 2017
De geelzwarten moesten aantreden tegen Sallandia, het kampioenschap was binnen en we dachten nu naar de beker finale te gaan.

We begonnen onrustig en leken wel erg onder de indruk van de tegenstander die ons goed bestudeerd had.

We moesten al aantreden met spelers met pijntjes, maar die toch graag wilden spelen. Maar toch kwamen we via Stijn bijna op 1-0 en hadden een strafschop (thuis misschien wel moeten) kunnen krijgen.

Het was een foutje achterin en we kwamen op 1-0 achter en dat was erg jammer. We kwamen niet in ons spel en werden fel aangepakt, en daar waren we te veel van onder de indruk en we hadden geen antwoord.

Dion moest er af met een blessure en later Stijn. We kwamen voor de rust nog verder achter, het werd zelfs 2-0 en 3-0.

Dit was tevens de ruststand en dit hadden we dit seizoen nog niet eerder meegemaakt. Edwin en Jan hielden de bekende peptalk en zo gingen we de tweede helft in. Het spel werd beter, we kwamen via Michel nog wel op 3-1, maar op het eind werd het zelfs nog 4-1 voor Sallandia.

We hebben verdiend verloren. Het seizoen duurt net iets te lang, we gaan rustig de laatste wedstrijden uitvoetballen en de jongens met blessures rust geven. Ik wil niks aan de prestatie van Sallandia afdoen, maar de pasjes controleren was denk ik geen slecht idee geweest.

Dit geeft verder niet, het lag aan onszelf, niet gretig genoeg en we hadden nog niet verloren dus het moest er een keer van komen. Geen best weekend sportief gezien. Heerde 1 verloren en geen periode gepakt, die hebben ook te maken met veel blessures en nu maar hopen dat ze wel op de tweede plek blijven staan.

Wie goat moar an de poas eieren.

Groet D.v.V.