Derby Heerde tegen Epe

dinsdag 18 april 2017

Aanstaande zondag 23 april is de derby tussen VV Heerde 1 en SV Epe 1. Dit belooft een enorme happening te worden. SV Epe zal met heel veel supporters naar VV Heerde toe komen, waaronder heel veel jeugd.(dus met heel veel blauw/wit). Maar wij van VV Heerde hopen op heel veel geel/zwart.

Voor aanvang van de wedstrijd is er voor E en F een onderling Champions League toernooitje en dit begint om 12:00 uur.

Omdat er heel veel blauw/wit zal zijn hebben wij van het jeugdbestuur het volgende bedacht. Welk team maakt de mooiste/orgineelste spandoek, is het meest uitgedost in geel/zwart en maakt het meeste lawaai met toeters en bellen. Het team dat wint wordt beloond met een mooie prijs. De jury bestaat uit spelers en technische staf van ons eerste en het jeugdbestuur. Kom dus op met z'n allen, maak er een onvergetelijke dag van en zorg dat er die middag meer geel/zwart is dan blauw/wit. Dus het mooiste is als jullie allemaal als team komen en voor veel sfeer en lawaai zorgen. De wedstrijd begint om 14:00 uur, maar kom op tijd (het mooiste is voor 13:00 uur) om spelers al voor de wedstrijd aan te moedigen, want supporters van SV Epe komen om 13:00 uur naar VV Heerde toe. Dus leiders/trainers stimuleer jullie team,laten we met ons allen een onvergetelijke dag van gaan maken.Dus zorg dat jullie team zoveel mogelijk komt.

Het jeugdbestuur