Voorbeschouwing Heerde - Epe

vrijdag 21 april 2017

De enige Veluwse derby op speeldag 23 in de 3e klasse D Noord is meteen een cruciaal duel. Waar Heerde, Epe leek te kunnen bedreigen gedurende de competitie, haakte de geel-zwarte brigade de afgelopen weken definitief af. De opleving tegen DIO in de vorige thuiswedstrijd was niet een opmaat naar sterke reeks richting het einde van de competitie en mogelijk de nacompetitie.
Concurrent Epe lijkt zich nu wel op te kunnen maken voor het kampioenschap. De laatste 9 wedstrijden werden gewonnen. Wat toch echt te veel gevraagd was voor de achtervolgers Heerde en DIO. Als Epe minimaal gelijk speelt kan het zich gaan opmaken voor de 2e Klasse in het seizoen 2017-2018.

Voor Heerde dus de schone taak om dat niet te laten gebeuren in eigen huis. Aan de voorbereiding kan het niet liggen. De mannen van Bardy Verhoef worden met een uitgebreide maaltijd ontvangen bij sponsor NXPD. Waarna men goed voorbereid de door de heer Kuiper te leiden wedstrijd tegen Epe kan beginnen. Veel kijkplezier bij deze kraker in de 3e klasse D Noord!

De balsponsor deze wedstrijd is JGet Fit.
Wedstrijdsponsor is NXPD Personeelsdiensten