Heerde JO17-1 wint uit met 8-2 van Hattem JO17-1

maandag 01 mei 2017

We waren al kampioen, maar we moeten nog een aantal wedstrijden spelen, Stijn was niet aanwezig i.v.m. meedoen eerste elftal. Het begin was voor Hattem en het leek of we nog niet wakker waren.

Het was Daan die met een mooie actie de 1-0 maakte en hij maakte ook nog even de 2-0.

Daarna was het snel gedaan met Hattem, het was DJ Prince die de 3-0 en de 4-0 maakte, en het mooiste doelpunt was ook van Sobhan, een goal net Marco van Basten 5-0 en wie anders dan Daan maakte met een mooie solo de 6-0.

Dit was tevens de ruststand, Edwin en Jan hadden de jongens beloofd dat ze na 4-0 de boel een keer door elkaar mochten gooien en dat gebeurde dan ook.

Het was Jelle die in de spits ging en aanvoerder was, en Daan werd keeper. Jorni die als een echte voorhoede speler de 7-0 maakte, een mooie goal. (En zien va hef det eindelijk eh keer eh zeen)

Daarna deed Hattem nog wat terug en maakte de 7-1 en 7-2.

Het slot akkoord was voor Gerrit die met een mooie pegel de 8-2 noteerde, dus de gebroeders Dul mooi allebei gescoord.

Ik wil Max en Raymon bedanken voor het meedoen. Nog twee wedstrijden en dan zit het er op voor dit seizoen.

Aankomend seizoen in de A  naar de 1ste klasse wordt een ander verhaal, maar we hebben een leuk en goed team.

Ook de jongens die ik niet benoemd heb prima eerste helft gespeeld, prima inzet en mooie actie gezien (Rico)

De tweede helft gespeeld met een fantasie opstelling, was leuk om te zien.

Groet D.v.V.