Heerde JO17-1 wint met 8-0 van KCVO JO17-1

maandag 08 mei 2017

Wij moesten thuis aantreden tegen KCVO, uit hadden we deze wedstrijd moeizaam gewonnen met 5-0.

We misten Daan en Stijn die de blessures bij het eerste moesten opvangen, maar gelukkig was Dion terug van een blessure en we kregen hulp van de B 2, het waren Max en Mark die meededen. We begonnen met twee spitsen, Dion en Sobhan. Dat pakte goed uit, we kregen gelijk goede kansen, maar stonden nog niet op scherp. Het was Sobhan die in het strafschopgebied onderuit werd gehaald, een strafschop voor Heerde. Het was Jorrik die de strafschop mocht nemen (moar Jorrik had last van un pollegie, hie trapte veur dat eh schoot in de grond, wat bie de skeelerbane nog te heurn was, zien va had ut al an zien komm) Helaas werd hij gestopt, dat was jammer voor Jorrik, maar hij is een super verdediger en speelde een puike partij. Het was daarna Dion die er op snelheid vandoor ging en de 1-0 binnenschoot voor de geel-zwarten.

We voetbalden goed, via Jaro belande de bal bij Sobhan die Dion aanspeelde en Dion maakte de 2-0, dit was tevens de ruststand. Edwin en Jan hielden de bekende pepsong, het was het bekende liedje (Heerde as ie verlies kom ie nooit boven an) en zo gingen we de tweede helft in.

De tweede helft gingen we vrolijk verder. De uitstekende spelende Rico zette de aanval op, en maakte deze zelf af, 3-0 voor Heerde.

Het was Jaro die de bal op Dion gaf en die schoot hard de 4-0 binnen, toen ging het snel. Michel maakte de 5-0 door een geweldig mooie vrije trap.

We kregen nog een strafschop, en die werd binnengeschoten door Menno, 6-0.  7-0 werd het door een mooie solo van Sobhan.

Het slotakkoord was voor Jorni, een mooie lange bal op Tobias die de eindstand op 8-0 bepaalde.

Het was weer een mooie teamprestatie. Ik wil Max en Mark bedanken voor het meedoen, goed gedaan! Zo kunnen we elkaar mooi helpen.

Vanmiddag nog gekeken bij Heerde 1, bij Stijn en Daan. Ben trots op de jongens, maar ook op de veerkracht van heel Heerde 1, goed gedaan.

Oh ja, de hakkeballe was weer lekker en nog heerlijk gezellig buiten in het zonnetje gezeten. Volgende week de laatste wedstrijd tegen Berkum, kunnen we die winnen dan zijn we ongeslagen in de competitie.

Groet van D.v.V.