Heerde JO17-1 wint laatste thuiswedstrijd met 3-1 van Berkum JO17-3.

maandag 15 mei 2017

De geelzwarten moesten aantreden tegen de nummer twee, we misten nog steeds Stijn en Daan die de laatste twee wedstrijden mee moesten doen bij Heerde 1 wegens blessures, en Tobias die theorie examen moest doen. We begonnen met goed verzorgd voetbal en combineren ging goed, we kregen kansen maar troffen geen doel. Het was na 10 minuten dat Sobhan naar de kant moest met een enkel blessure, ik hoop dat het meevalt. Steffano (speler van onze B2 die goed inviel) kwam erin kreeg zelfs een goeie kans.

Wij kregen een vrije trap op de rand strafschopgebied. Het was Michel die hem bijna binnenschoot, maar de bal belande op de lat.
We gingen rusten met de brilstand. (nee niet die brille van Jan, want die bug alle kant op)
Er volgde de bekende peptalk van de trainerts Edwin en Jan, ze konden nog niet rustig achter over leunen.
De tweede helft kregen we een mooie kans, een voorzet van Jaro precies op maat, een mooie kopbal van Dion net op de paal dus het bleef 0-0. Daarna volgde de uitbraak van Berkum en kwamen we achter met 0-1, dat was een domper. Berkum helemaal blij, en je zag de jongens denken: dit zal niet gebeuren bij onze laatste wedstrijd, we willen ongeslagen blijven.
Het was Rico die voorop ging in de strijd, er volgde een corner en het was Jorni die de bal snoeihard inkopte 1-1.(eg, zien va had hem wear un goal zien maakn)

En we gingen door, het was Dion die als een echte spits het lichaam goed gebruikte en de bal er prima inschoot 2-1 voor de geel zwarten.
Er waren nog meer kansen voor ons, en Youssef kwam er nog in voor Steffano die kramp kreeg (wat niet zo gek was, hij had al een wedstrijd in de beentjes) Michel schoot nog even de 3-1 binnen, en dat was tevens de eindstand. Wat een seizoen, en wat een strijdlust getoond vandaag zonder Stijn, Daan en Sobhan (bij elkaar goed voor 90 doelpunten) toch gewonnen en karakter getoond. Voorsprong op de nummer twee 19 punten. Een mooi weekend! Jaro moest zondag ook nog mee met Heerde 1, en ze hebben gewonnen met 7-2. Hierdoor geplaatst voor de nacompetitie, mooi werk! De B2 spelers nog bedankt voor het meedoen, geweldig dat jullie ons altijd helpen.

De verslaggever heeft genoten van dit seizoen, een super ploeg die het buiten het veld ook prima met elkaar kan vinden, en met een prima trainersduo en grensrechter Bennie. Volgend weekend Strijthagen cup in Landgraaf, mooi met de spelers, ouders en natuurlijk opa Marinus (Hie giet met de camper, vol met Hakkebaln.) Groeten D.v.V.