Jeugdtoernooien VV Heerde

donderdag 18 mei 2017

Zaterdag 20 mei is het weer zo ver, het 57ste Johnnie Kroeze-toernooi! In totaal spelen 19 JO-9 teams en 23 JO-11 teams tegen elkaar. Hopelijk wordt het weer een sportief toernooi waarbij ze spelen voor de hoogste prijzen. Mocht u tijd hebben om te komen kijken, dan bent u van harte welkom. Het toernooi begint voor de jongste jeugd JO-9 om 9:00 uur en de JO-11 spelen hun toernooi om 13:30 uur.

De week erop, zaterdag 27 mei, staat het JO-13 toernooi op het programma. De dag is opgesplitst in een ochtend- en middagprogramma waarbij 16 teams strijden om de prijzen. Wederom een leuk sportief toernooi met hopelijk net zulk mooi weer als vorig jaar. Ook bij het JO-13 toernooi start om 9:00 uur het ochtendprogramma en om 13:30 middagprogramma.

Daarnaast organiseert de toernooicommissie voor het eerst een meidentoernooi. Het meidenvoetbal is één van de groeiende takken binnen het hedendaagse voetbal en vv Heerde stimuleert dit. Daarom is er op 3 juni een toernooi voor de MO-13 (ochtend) en de MO-15 (middag). Natuurlijk bent u van harte welkom om deze dames aan te komen moedigen. Het ochtendprogramma begint om 9:00 uur en het middagprogramma om 13:30 uur

In de programmaboekjes vindt u precies wie wanneer speelt.

Met sportieve groet,

De Toernooicommissie