V.V. Heerde 1, seizoen 2017-2018

maandag 10 juli 2017

Het is alweer even geleden sinds onze promotie dag waarbij ons vlaggenschip promotie naar de 2e klasse afdwong. Inmiddels is bekend in welke competitie ons 1e  elftal is ingedeeld, dit is de 2e Klasse L afdeling Noord met de volgende ploegen:

Beilen
Dedemsvaart
Emmeloord SC
Erica SC
Germanicus
Heerde
Lemelerveld
Olyphia
Raptim
Ruinerwold
Stadskanaal
Valthermond
VKW
Zuidwolde

Veel nieuwe ploegen welke voor Heerde onbekend terrein zijn, daarnaast ook oude bekenden zoals Dedemsvaart en Zuidwolde. Ook is dit seizoen een weerzien met oude bekende Lemelerveld wie ook in Noord zijn ingedeeld. Buurman Epe is daarentegen ingedeeld in Oost en daarom zal er dit seizoen, helaas, geen derby worden gespeeld in de reguliere competitie!

Kortom, een mooie uitdaging voor ons vlaggenschip waarbij de selectie enkele wijzigingen heeft ondergaan, William Bax, Diederik Lagerweij en Marvin van der Haar gaan lager voetballen en Michael Wolf komt terug op het oude nest. Tevens keert Jordy van Leeuwen terug bij de eerste selectie. Ook is onze keeperstrainer, Henk Evers, gestopt en is hij bij de staf van JO19-1 toegevoegd. Zijn vervanger bij het 1e is Herman van Diepen.

De selectie start op zondag 13-08-2017 met haar voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarna op 20-08 een oefenwedstrijd tegen SV Terwolde zal zijn en op dinsdag 22-08, donderdag 24-08 en zaterdag 26-08 zal het jaarlijkse Molenbeek-toernooi plaats vinden(binnenkort meer info hierover).

Wij wensen iedereen die Geel-Zwart een warm hart toedraagt een prettige vakantie toe.