Oud V.V. Heerde speler Thijs van Leeuwen tekent contract bij Twente

woensdag 12 juli 2017

Thijs van Leeuwen (15) begon met voetballen bij vv Heerde. “Vanaf mijn negende jaar trainde ik mee bij FC Twente, waarna ik een paar jaar later ben ingestroomd in de Onder 11. Zaterdag word ik 16 jaar en dat ik dit contract nu al mag tekenen geeft best wel een kick. Ik vind het best bijzonder en indrukwekkend. Tijdens de contractondertekening waren niet alleen mijn ouders, maar ook mijn opa en oma en vrienden en oud trainer van V.V. Heerde Gert van den Belt aanwezig. Het is toch een heel speciaal moment. Afgelopen seizoen ben ik al doorgestroomd naar Onder 17 en deze zomer sluit ik weer aan bij het team. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met de ploeg.”

Thijs heeft bij ons VV HEERDE in de E en D gespeeld in de tijd dat Toine Rorije en Gert van den Belt zijn trainers waren.

Wij wensen Thijs heel veel succes in zijn verder loopbaan .