V.V. Heerde ziet titelprolongatie Molenbeek-toernooi aan zich voorbij gaan

woensdag 23 augustus 2017

Gisteravond werd er in poule 1 gevoetbald en dus zijn de eerste beslissingen gevallen.

De degens werden als eerste gekruist tussen v.v. Heerde en Wijhe ’92. Dit was een gelijk opgaande wedstrijd waarin Heerde toch de betere kansen kreeg om de wedstrijd te beslissen. Echter, dit deed het niet en dus moesten penals de beslissing geven om een winnaar aan te wijzen. Wijhe ’92 nam de penals uiteindelijk beter en ging als winnaar na strafschoppen van het veld.

Na deze wedstrijd mocht v.v. Heerde het opnemen tegen Albatross en wist dat het moet winnen om nog enigszins kans te maken op het spelen van de finale aanstaande zaterdag. Heerde was geen schim van zichzelf t.o.v. de wedstrijd tegen Wijhe. Tot overmaat van ramp scoorde Albatross de 1-0 en dat bleef het dan ook, Heerde probeerde het nog wel en kreeg in ‘the dying seconds’ nog een penal mee, maar deze spatte uiteen op de paal waarna de scheidsrechter affloot en Albatross als winnaar van het veld afstapte.

De 3e wedstrijd van de avond ging tussen Wijhe ’92 en Albatross met hierbij de wetenschap dat wie er won, zaterdag in de finale staat. Wijhe wist iets beter waar het om het ging en kwam op 2-0, in de laatste minuten scoorde Albatross nog wel de aansluitingstreffer maar dit was niet voldoende, waardoor Wijhe ’92 met 2-1 en daardoor zaterdag in de finale staat.  Albatross zal de troost-finale spelen en Heerde zal zaterdag om 13:30u er alles aan doen om niet als laatste op haar eigen toernooi te eindigen.

Aanstaande donderdag zullen de wedstrijden in poule 2 afgewerkt worden.

19:15u

Voetbalvereniging VEVO